Un ”şmecher” BMW-ist a fost arestat, după ce a fost prins de 8 ori fără permis

de:
27 feb. 2013
0 Afișari
Un ''şmecher'' BMW-ist a fost arestat, după ce a fost prins de 8 ori fără permis

În cursul acţiunii desfăşurate în noaptea de 14/15 februarie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, conducând un autoturism marca BMW, proprietate personală, pe strada Academiei din Sectorul 1 al Capitalei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul mai este cercetat pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni în alte 7 dosare de cercetare penală, în două dintre acestea fiind pusă în mişcare acţiunea penală.

Tânărul a fost arestat reţinut pentru 24 de ore. Totodată a fost pusă în mişcare şi acţiunea penală împotriva celui în cauză.

Procurorul a întocmit propunerea motivată de arestare preventivă a tânărului de 28 de ani, care a fost înaintată, împreună cu dosarul cauzei, instanţei competente să judece cauza în fond.

Judecătorul a admis propunerea organului de urmărire penală şi a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 29 de zile.

În cauză se continuă cercetările de către lucrătorii din cadrul Serviciului Accidente Rutiere – Biroul Cercetări Infracţiuni Rutiere în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Cookies