Un bebeluş din Bucureşti, găsit mort la tomberon

de:
02 apr. 2011
5 afișări
Un bebeluş din Bucureşti, găsit mort la tomberon

Mama bebeluşului din Drumul Taberei este internată acum la maternitatea Giuleşti. Aceasta spune că prietenul său a fost cel care a hotărât ca micuţul să fie aruncat la gunoi deoarece se născuse mort. Cadavrul nou-născutului, aruncat într-o pungă, a fost găsit sâmbătă dimineaţă de un bărbat care căuta prin tomberoane, notează Realitatea.net. Omul a anunţat imediat autorităţile. Poliţiştii au identificat-o apoi pe mama bebeluşului. Aceasta le-a spus poliţiştilor că micuţul s-a născut mort, iar concubinul său a venit cu ideea să arunce cadavrul la gunoi. La tomberon se aflau şi hainele în care era îmbrăcată femeia în timpul naşterii.

Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă declaraţiile corespund realităţii. Legiştii vor stabili, după realizarea autopsiei, dacă bebeluşul s-a născut mort sau a murit din cauza asfixierii, în punga în care a fost aruncat.

Mama copilului are 21 de ani şi trăieşte cu concubinul său în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

În Bacău, tot sâmbătă, a fost găsit mort un alt nou-născut, aruncat într-un tomberon. Autorităţile vor să facă o anchetă în acest caz pentru a stabli cine este mama micuţului, dar şi dacă acesta a fost viu la naştere. În cazul în care şi-a ucis copilul, mama riscă dosar penal pentru pruncucidere.

Cookies