Un bebeluş de 7 luni, salvat de poliţiştii locali din Sectorul 6

Un bebeluş de 7 luni, salvat de poliţiştii locali din Sectorul 6

După cum susţin oficialii Primăriei Sectorului 6, în subordinea căreia se află Direcţia Generală de Poliţie Locală, copilul de şapte luni al cărei stare de sănătate era gravă se afla însoţit de mama sa la intersecţia Şos. Virtuţii cu Bdul. Uverturii unde patrula şi un echipaj de poliţişti.

Deoarece bebeluşul nu putea respira, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112. După mai multe minute de aşteptare a ambulanţei, mama şi-a pierdut răbdarea şi a ieşit cu micuţul în stradă.

„În jurul orei 08.30, cei doi agenţi patrulau zona intersecţiei dintre Şos. Virtuţii cu Bdul. Uverturii atunci când le-a fost solicitat ajutorul de către o doamnă ce purta pe braţe un bebeluş aflat în stare de inconştienţă, survenită în urma incapacităţii de a respira. Imediat, poliţiştii locali i-au transportat pe amândoi, în siguranţă, la Spitalul Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Conform sursei citate, bebeluşul a fost supus intervenţiilor medicilor, starea lui devenind stabilă. Acesta a rămas spitalizat pentru alte investigaţii amănunţite.

Poliţiştii salvatori urmează să fie recompensaţi material, cuantumul premiul urmând să fie stabilit ulterior de conducerea Poliţiei Locale Sector 6.