Un bebeluș abandonat în ger năprasnic a fost salvat de o gașcă de puști. Mama unuia dintre ei l-ar adopta pe loc

13 ian. 2022
244312 Afișari
Un bebeluș abandonat în ger năprasnic a fost salvat de o gașcă de puști. Mama unuia dintre ei l-ar adopta pe loc
Un bebeluș abandonat în ger năprasnic a fost salvat de o gașcă de puști. Mama unuia dintre ei l-ar adopta pe loc | Sursa foto: zdrav.nso.ru

Nu, nu s-a întâmplat în București, nici măcar prin preajmă nu s-a petrecut, dar are un final mult prea grozav ca să nu vorbim despre asta. Imaginați-vă: un bebeluș atât de mic încât a încăput într-o cutie de ouă, azvârlit pe un câmp, într-un ger siberian (la propriu siberian), găsit  și salvat de o gașcă de puști.

Noapte și ger, undeva la o margine de sat siberian. Ger de -20 de grade Celsius. Cinci prieteni, toți adolescenți, se plimbă aiurea în ziua de Crăciun (pe rit vechi) din acest an. Adică mai zilele trecute, scrie BBC.

Puștii vorbesc, râd – lucruri pe care, știți voi, le fac adolescenții când ies în gașcă pe-afară. Folosesc luminile telefoanelor în hălăduiala lor. La un moment dat, observă ceva straniu la marginea șoselei. Se duc înspre, se opresc și înlemnesc: un bebeluș abandonat într-o cutie de carton, una din cele în care se pun ouă la supermarket. 

Un bebeluș abandonat în ger, dar hotărât să trăiască

Unul dintre adolescenți își sună imediat părinții, care se urcă pe loc în mașină, ajung rapid  și toată lumea fuge cu bebe la spital. Descoperă că e o fetiță de maximum maximorum trei zile. 

Teama tuturor era că, fiind atât de mică și abandonată pe un asemenea frig, bebelușa ar fi putut suferi degerături cumplite care să-i pună viața în pericol. Nici vorbă: cum a ajuns pe mâini pricepute și călduroase, mititica și-a și revenit. Și-a recăpătat repede culoarea roz de bebeluș, iar medicii au declarat-o sănătoasă. Când au aflat că e bine,asistente și medici au izbucnit în plâns de ușurare și de fericire.

Între timp, polițiștii au început să o caute pe mamă, pe care au de gând să o acuze de tentativă de omor. 

Acum, părinții unuia dintre cei cinci adolescenți care au găsit bebelușul vor să adopte fetița. Mai au trei băieții și spun că ar iubi-o ca și cum ar fi a lor. Dar au de așteptat, pentru că autoritățile trebuie să caute mai întâi rudele biologice ale nou-născutei. Asta, însă, nu i-a împiedicat să se apuce de completat cereri și alte hârtii, fiindcă ei chiar vor să adopete bebelușul abandonat în ger năprasnic la marginea unei șosele, într-o cutie de carton.

 

Cookies