Un bărbat şi o femeie, reţinuţi pentru furt dintr-un apartament din Sectorul 3. Au fost prinşi

de:
11 iul. 2019
0 Afișari
Un bărbat şi o femeie, reţinuţi pentru furt dintr-un apartament din Sectorul 3. Au fost prinşi

Poliţişti de la Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 3 au supravegheat, miercuri, două persoane, un bărbat şi o femeie, despre care exista presupunerea rezonabilă că au preocupări de natură infracţională.

Astfel, în jurul orei 8.30, cei doi au fost observaţi ajungând la o adresă din sectorul 3, cu un autoturism, iar în timp ce femeia asigura locul pentru a nu fi prinşi, bărbatul a escaladat schela montată în exteriorul unui bloc şi a intrat într-un apartament, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul subunităţii pentru audieri, asupra acestora fiind găsite mai multe bijuterii.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar maşina cu care s-au deplasat avea montate plăcuţe de înmatriculare false.

Cei doi sunt suspectaţi şi că, în 2 iulie, au intrat într-un apartament, forţând un geam, iar din interior au furat 400 de lei, un telefon mobil şi un ceas de mână. Două zile mai târziu, prin forţarea ferestrei de la balcon, ei ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cookies