Un bărbat și-a luat găleata după el și s-a îmbăiat în fântânile de la Unirii, în București. Trecătorii s-au amuzat pe seama situației

18 iul. 2023
259 afișări
Un bărbat și-a luat găleata după el și s-a îmbăiat în fântânile de la Unirii, în București. Trecătorii s-au amuzat pe seama situației
Un bărbat și-a luat găleata după el și s-a îmbăiat în fântânile de la Unirii, în București. Trecătorii s-au amuzat pe seama situației | Sursă foto: Captură Digi24

Canicula îi îndeamnă pe bucureșteni să găsească soluții rapide pentru a se răcori. Un bărbat a fost surprins de un trecător în timp ce se îmbăia cu apa din fântânile arteziene de la Unirii.

Un bărbat s-a scăldat în fântânile arteziene de la Unirii

În videoclipul filmat de un trecător, se observă faptul că bărbatul era îmbrăcat doar în pantaloni scurți. Fără să aibă vreo remușcare, intră cu totul într-o fântână, a transmis Digi24.ro.

Acesta avea și o găleată pe care o umplea și își turna apă în cap și pe corp. Situația i-a amuzat pe șoferi și pe trecătorii din zonă. Ba mai mult, probabil că le-a stârnit și invidia oamenilor pentru că, în Capitală, s-au înregistrat temperaturi foarte ridicate, de 40 de grade Celsius.

Un val de căldură a cuprins Capitala, iar oamenii sunt sfătuiți să se hidrateze și să evite să iasă din case la orele prânzului. Temperaturile ajung la 39 de grade Celsius.

Câțiva copii s-au bălăcit în fântâna arteziană din Parcul Bazilescu

Încă din luna mai, de când vremea a început să fie mai caldă, fântânile arteziene i-au bucurat pe copii atât de mult încât pe cea din Parcul Bazilescu din București au transformat-o în ștrand.

Câțiva tineri au fost surprinși în timp ce se scăldau în apa fântânii, bucurându-se de vremea frumoasă de afară și răcorindu-se.

Unii dintre ei au intrat îmbrăcați, alții și-au dat tricoul jos pentru a intra în apă. Un trecător i-a fotografiat și a povestit momentul pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”.

Postarea a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii din partea bucureștenilor. O femeie a transmis că nu consideră nimic greșit în gestul tinerilor și că așa își trăiesc ei copilăria:

Acum vorbiți despre civilizație, am ajuns să judecam niște copii care își trăiesc copilăria, nu ca alții numai pe telefoane, tablete și PC… M-am cam săturat de răutatea asta și de ipocriziile voastre. Ați uitat când erați copii și făceați aceeași chestie ca și ei.

Un bucureștean a spus că a trecut pe lângă aceștia împreună cu soția și cu copilul și i-a întrebat dacă le este frig. El a spus că atunci când i-a văzut și-a adus aminte de copilărie.

Eram cu „bebe” și soția în parc și chiar i-am întrebat dacă le este frig… Că nu trebuie sa sară îmbrăcați și să nu se supere mamele lor ( un băiat îi spunea soției mele că îi spune mămicii că s-a jucat cu apă). Sper că nu au răcit, mă uitam la ei și mi-am adus aminte de copilărie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies