Un bărbat și-a lăsat fiul minor să conducă mașina într-o parcare din București. Ar fi fost pe punctul de a produce un accident

16 iul. 2023
623 afișări
Un bărbat și-a lăsat fiul minor să conducă mașina într-o parcare din București. Ar fi fost pe punctul de a produce un accident
Un bărbat și-a lăsat fiul minor să conducă mașina într-o parcare din București. Ar fi fost pe punctul de a produce un accident | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un bărbat a fost surprins într-o parcare a unui magazin din București în timp ce și-a lăsat copilul minor la volanul mașinii. Un domn a publicat mai multe imagini pe un grup de Facebook sesizând această situație.

Un bărbat și-a lăsat fiul minor la volanul mașinii, într-o parcare din București

Un domn a publicat mai multe imagini, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, cu un șofer care și-a lăsat fiul minor la volanul mașinii, acesta ținându-l în brațe pe scaunul din stânga. Acesta se plimba cu mașina într-o parcare a unui market din București.

De asemenea, autorul postării a explicat faptul că șoferul era pe punctul de a produce un accident. În momentul când acesta l-a claxonat, șoferul iresponsabil a început să îi arate semne obscene.

Iată ce spune I. L. C., autorul postării de pe grupul de Facebook:

Hai să facem cunoscut un pericol public, care lasă copil de 10-11 ani la volan. Era să intre în noi. Când l-am claxonat făcea semne obscene. El e șmecher… Bravo… Sper să rămâi fără permis!!!

Minor la volan, alături de tată | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Minor la volan, alături de tată | Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Polițiștii din București au desfășurat controale noaptea trecută

Polițiștii rutieri din București au efectuat mai multe controale în noaptea de 14-15 iulie, iar 23 de conducători auto au rămas fără permis de conducere. S-a descoperit faptul că aceștia au condus sub influența unor substanțe interzise, sub influența alcoolului sau nu au respectat alte reguli de circulație.

Agenții rutieri au aplicat 54 de amenzi, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, a transmis Antena3.ro.

Un șofer a fost prins la volan sub influența alcoolului, iar polițiștii au găsit substanțe psihoactive în mașina sa.

O femeie s-a ales cu un dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului.

Aceasta este declarația purtătorului de cuvânt de la Brigada Rutieră, Arsintescu Andra:

În noaptea de 14-15 iulie, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că acesta a consumat substanțe interzise.

Cu ocazia controlului efectuat în autoturism, a fost găsit sub scaunul stânga față, un pachet de țigări care conținea substanță vegetală de culoare verzuie cu miros înțepător.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies