Un bărbat s-a înecat în râul Dâmbovița din București. Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineață

26 iun. 2022
1181 afișări
Un bărbat s-a înecat în râul Dâmbovița din București. Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineață
Un bărbat s-a înecat în râul Dâmbovița din București. Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineață | Sursă foto: Captură ISU BIF

În această dimineață, duminică – 26 iunie 2022, un apel făcut la 112 a indicat că un bărbat s-a înecat în râul Dâmbovița din București.

Bărbat mort, găsit în râul Dâmbovița

Apelul la 112 a fost făcut în această dimineață de o persoană aflată în apropierea Parcului Izvor din Capitală, unde în acest weekend se desfășoară festivalul NOSTALGIA.

Un echipaj al SMURD s-a prezentat rapid la fața locului, iar medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, conform Libertatea.ro.

Din nefericire eforturile medicilor au fost în zadar, tot ce au mai putut face a fost să declare decesul acestuia.

Trupul lipsit de viață al bărbatului a fost transportat de autorități la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici (IMN). Aici urmează să de facă necropsia, pentru a determinat exact care a fost cauza morții.

Au început cercetările în cauză

Polițiștii au transmis printr-un comunicat de presă următoarele:

În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție a fost sesizată despre faptul că un bărbat ar fi intrat în râul Dâmbovița și nu ar mai fi ieșit. La fața locului s-au deplasat, de urgență, echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul bărbatului.

Cercetările în această cauză au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. În urma acestora se vor stabili exact condițiile în care respectivul bărbat a murit înecat.

În data de 11 iunie 2022, un alt bărbat a murit înecat  în râul Dâmbovița, în zona Spitalului Universitar din București. Acesta se afla în spot cardio respirator atunci când a fost scos din apă.

Cu toate că salvatorii au făcut toate eforturile pentru al resuscita, bărbatul în vârstă de 50 de ani a murit.

Cookies