Un bărbat pe trotinetă, lovit de tramvai pe Ștefan cel Mare. “Mergea șmecherește pe șine”, spune un martor

20 iul. 2022
7867 Afișari
Un bărbat pe trotinetă, lovit de tramvai pe Ștefan cel Mare. “Mergea șmecherește pe șine”, spune un martor
Un bărbat pe trotinetă, lovit de tramvai pe Ștefan cel Mare. “Mergea șmecherește pe șine”, spune un martor | Sursa foto: Libertate

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se deplasa cu trotineta în București, a fost lovit de un tramvai pe șoseaua Ștefan cel Mare, scrie Libertatea.

Cu trotineta pe linia de tramvai

Din informațiile de până acum, bărbatul, care mergea cu trotineta pe linia de tramvai, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Accidentul a avut loc noaptea trecută între Parcul Circului și Inspectoratul General al Poliției Române, ir un cititor ziarului Libertatea,a văzut accidentul de la ferestra apartamentului său, a făcut  câteva fotografii și a povestit ce a văzut:

Mergea smecherește pe linia de tramvai și nu s-a asigurat.

Oamenii care erau în stradă, în zona în care s-a petrecut accidentul – adică între Circ și Inspectoratul General al Poliției Române, au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Brigada Rutieră anchetează cazul:

 Este vorba de un bărbat de 37 de ani care a fost lovit de tramvai. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero

Poliția anunță că a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Cookies