Un bărbat din Sectorul 6 a fost amendat cu 1.000 de lei. De ce l-au sancționat polițiștii

25 mart. 2021
91 Afișari
Un bărbat din Sectorul 6 a fost amendat cu 1.000 de lei. De ce l-au sancționat polițiștii
10.000 de lei amendă pentru Congresul PNL de la Romexpo cu 5.000 de invitați vs. Amenda de 226.000 lei pentru o petrecere de 100 de persoane

În data de 22.03.2021, polițiștii locali din Sectorul 6 aflați pe str. Azurului au depistat un bărbat care a depozitat pe domeniul public mai mulți saci cu deșeuri provenite din construcții.

Un bărbat din Sectorul 6 a fost amendat cu 1.000 de lei

Ca urmare a verificărilor efectuate în vederea stabilirii identității a rezultat că aceasta este B.R. în vărstă de 33 de ani cu domiciliul pe raza Municipiului București iar sacii în cauză provin din renovarea unui apartament situat pe strada menționată mai sus, astfel că polițiștii locali au aplicat sancțiune contravențională în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea H.C.G.M.B. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

Persoanele fizice/juridice care execută lucrări de construcții, modernizări, renovări, demolări, intervenții edilitare de orice natură etc, din care rezultă deșeuri, au obligația să nu abandoneze sau să depoziteze deșeuri provenite din construcții și/sau demolări pe domeniul public sau privat.

Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 lei și 3.000 lei.

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 informează că acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul, sancțiuni contravenționale cu scopul de a menține curățenia în Sectorul 6.

Totodată, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 informează cetățenii care au nevoie de ridicarea deșeurilor voluminoase sau a celor provenite din construcții, că societatea de salubrizare Urban S.A. pune la dispoziție saci dedicați și mașini speciale pentru ridicarea acestor saci.

Cookies