Un bărbat din Otopeni a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc. Femeia a reușit să sune la 112

10 mai 2023
551 Afișari
Un bărbat din Otopeni a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc. Femeia a reușit să sune la 112
Un bărbat din Otopeni a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc. Femeia a reușit să sune la 112. Imagine simbol: Pexels

Scene dramatice au avut loc miercuri, 10 mai, în Otopeni: Un bărbat a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc. Femeia a reușit să stingă flăcările și a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Aceasta a suferit arsuri la o mână.

Un bărbat din Otopeni a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc

Un bărbat din Otopeni, județul Ilfov, este cercetat după ce, miercuri, 10 mai 2023, a turnat benzină peste iubia lui și a dat foc unui burete. Femeia a reușit să stingă flăcările, suferind o arsură la mână. Tot ea a alertat autoritățile cu privire la cele întâmplate.

La data de 10 mai a.c., în jurul orelor 01:46, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, orașul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din Otopeni.

Femeia a fost cuprinsă de flăcări, însă din fericire a reușit să le stingă la timp. Cu toate acestea, a suferit arsuri la o mână.

Polițiștii din Otopeni l-au găsit pe bărbat acasă, în comuna Dascălu din județul Ilfov. Oamenii legii l-au condus pe acesta la sediul poliției pentru cercetări.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și violență în familie, potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Ilfov.

Cookies