Un bărbat din București și-a aruncat câinele pe geam, după ce s-a certat cu soția. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

21 sept. 2023
417 Afișari
Un bărbat din București și-a aruncat câinele pe geam, după ce s-a certat cu soția. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
Un bărbat din București și-a aruncat câinele pe geam, după ce s-a certat cu soția. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Un bărbat din Capitală a fost reținut de către agenții din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul pentru Protecția Animalelor, după ce a aruncat pe geam câinele familiei.

Gestul extrem a fost făcut în urma unui conflict pe care acesta l-a avut cu soția sa.

Un bucureștean și-a aruncat câinele pe geam

Miercuri, 20 septembrie 2023, polițiștii din Capitală au reținut un bărbat de 62 de ani, după ce acesta a aruncat un câine pe geamul balconul locuinței sale.

Bucureșteanul este acum cercetat pentru comiterea infracțiunii de:

  • Ucidere a animalelor cu intenție fără drept.

În jurul orei 00:00, agenții de la Secția 8 Poliție și cei de la Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, printr-un apel la 112, că un bărbat din Sectorul 2 și-ar fi aruncat câinele pe geam.

Mai precis, după ce a avut o ceartă cu soția sa, bărbatul a decis să ia câinele din apartament și să îl arunce pe gemul de la balcon. Patrupedul a fost aruncat de la etajul 5 al blocului.

DGPMB a transmis:

La fața locului, s-au deplasat polițiștii celor două subunități, împreună cu un medic veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, pentru efectuarea cercetărilor.

Din nefericire, din cauza rănilor pe care le-a suferit, câinele nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Bărbatul se află acum sub control judiciar

În urma acestui incident, polițiștii l-au condus pe bărbatul de 62 de ani la audieri. În baza probelor administrate, respectivul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cookies