Un bărbat din București a ochit un ghiozdan și a furat 6000 de euro din el. Totul s-a întâmplat într-un parc din Sectorul 1

29 iun. 2022
910 Afișari
Un bărbat din București a ochit un ghiozdan și a furat 6000 de euro din el. Totul s-a întâmplat într-un parc din Sectorul 1
Un bărbat din București a ochit un ghiozdan și a furat 6000 de euro din el. Totul s-a întâmplat într-un parc din Sectorul 1. Imagine simbol: Pixabay

A ochit, și-a însușit și a fugit. Un bărbat din București a fost reținut de polițiști după ce a furat 6000 de euro dintr-un ghiozdan lăsat nesupravegheat. Incidentul s-a petrecut în toiul zilei, într-un parc din Sectorul 1.

Un bărbat din București a furat 6000 de euro dintr-un ghiozdan

Oamenii legii au reținut un bărbat, după ce și-ar fi însușit suma de 6000 de euro care se afla într-un ghiozdan lăsat nesupravegheat pe o bancă dintr-un parc din Sectorul 1 al Capitalei.

Incidentul a avut loc duminică, iar o parte din sumă a fost recuperată, transmite Poliția Capitalei într-un comunicat.

Luni, la data de 27 iunie 2022, poliţişti din cadrul DGPMB (Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reținut un bărbat, bănuit că ar fi furat suma de 6000 de euro, dintr-un ghiozdan ce a fost lăsat nesupravegheat într-un parc.

Polițiștii au recuperat o parte din bani

Duminică, 26 iunie, polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că în aceeași zi, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 1 al Capitalei, persoane pe care nu le cunoștea i-ar fi sustras suma de 6000 de euro din ghiozdanul care a fost lăsat nesupravegheat.

Oamenii legii au cercetat și investigat cazul și au stabilit că persoana bănuită de furt este un bărbat. Mai apoi, acesta a fost găsit și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că duminică, 26 iunie, între orele 12:30- 14:00, bărbatul a profitat de neatenția persoanei vătămate, care și-a lăsat ghiozdanul nesupravegheat pe o bancă, și și-ar fi însușit 6000 de euro.

„Față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore”, transmite sursa citată.

Totodată, oamenii legii au recuperat și suma de 10.505 lei (aproximativ 2000 de euro).

Secția 5 de Poliție continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Cookies