Un bărbat din București a fost „vizitat” de mascați pentru o mitralieră de jucărie. Îi chemase, cu apel la 112, o vecină alertată

27 sept. 2022
13746 Afișari
Un bărbat din București a fost „vizitat” de mascați pentru o mitralieră de jucărie. Îi chemase, cu apel la 112, o vecină alertată
Un bărbat din București a fost „vizitat” de mascați pentru o mitralieră de jucărie. Îi chemase, cu apel la 112, o vecină alertată / Sursă foto: Pixabay

O femeie din București a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile că vecinul ei are un Kalashnikov. Mascații au venit la fața locului imediat, însă arma pe care bărbatul o avea era doar o mitralieră de jucărie.

Un bărbat din București a fost „vizitat” de mascați pentru o mitralieră de jucărie

Marți, 27 septembrie 2022, mascații au deschis la adresa unui bărbat din București, după ce a fost făcută o sesizare de către o vecină a acestuia, conform Antena 3.

Vecina a alertat autoritățile după ce a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că bărbatul se joacă cu copiii în curte și pe stradă cu o mitraliera. De asemenea, femeia a transmis autorităților și că bărbatul ar fi amenințat-o cu respectiva arma.

Autoritățile s-au prezentat de urgență la domiciliul bărbatului, însă au descoperit că arma ce îngrijorase oamenii era de fapt o replică a unui Kalashnikov.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției

După acest incident, respectivul bărbat din București a fost condus de către autorități la sediul de poliție. În urma investigațiilor ce au fost făcute s-a constatat că respectiva armă era una de tip airsoft pentru care nu este necesară deținerea unei autorizații specifice.

După ce lucrurile au fost lămurite și polițiștii au descoperit că este vorba despre o armă de jucărie, agenții l-au lăsat să plece acasă.

Cookies