Un bărbat din București a fost trimis în judecată pentru viol și agresiuni sexuale. Victimele erau colegele de școală ale copilului său

03 mai 2023
576 afișări
Un bărbat din București a fost trimis în judecată pentru viol și agresiuni sexuale. Victimele erau colegele de școală ale copilului său
Un bărbat din București a fost trimis în judecată pentru viol și agresiuni sexuale. Victimele erau colegele de școală ale copilului său. Sursa foto: Unsplash

Un bărbat din București a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, acesta fiind acuzat de agresiuni sexuale față de colegele de școală ale copilului său și o infracțiune de viol. Faptele comise s-ar fi întâmplat între 2018 și 2021, iar procurorii au documentat cinci astfel de fapte.

Un bărbat din București a fost trimis în judecată, fiind acuzat de agresiuni sexuale față de minore

Conform unui comunicat de presă primit de News.ro, miercuri, de la procurorii de le lângă Judecătoria Sectorului 1, bărbatul a fost trimis în judecată pentru o infracțiune de viol și patru infracțiuni de agresiune sexuală. Acesta se afla în arest preventiv.

Surse judiciare au declarat pentru publicația menționată faptul că victimele sunt minore, acestea fiind colege de școală ale copilului agresorului. Potrivit datelor din anchetă, violul a avut loc în urmă cu 4 ani, în 2019. Bărbatul a obligat o victimă minoră să întrețină acte sexuale cu el.

Cu un an în urmă față de acest incident, în iulie-august 2018, suspectul a încercat să atingă în zonele intime o persoană minoră vătămată. Bărbatul a forțat-o să îl atingă în zona organelor genitale.

Potrivit rechizitoriului, în anul 2020, suspectul a atins în zonele intime o altă persoană vătămată, aceasta fiind tot minoră. În 2021, a comis alte două fapte de acest gen.

Dosarul urmează să fie judecat la Judecătoria Sectorului 1.

Un băiat a fugit de acasă din cauza abuzurilor la care era supus. Poliția Locală București l-a găsit dezorientat în Centrul Vechi

Pe data de 27 aprilie, joi seară, Poliția Locală București patrula în zona Șelari din Centrul Vechi unde agenții au observat comportamentul ciudat al unui băiat.

Copilul era nesupravegheat și îmbrăcat mult prea subțire pentru temperatura rece de afară și se plimba dezorientat prin acea zonă. Acesta avea o figură tristă si comportamentul său le-a atras atenția poliștiștilor.

Joi seară, Centrul Istoric al Capitalei. Un băiețel nesupravegheat și îmbrăcat mult prea subțire pentru temperatura scăzută de afară se plimba dezorientat printre terasele aglomerate. Figura tristă a copilului și comportamentul supect au atras imediat atenția unui echipaj .D.G.P.L.C.M.B., aflat pe traseul de patrulare în zona Șelari din Centrul Vechi, a transmis Poliția Locală București.

Polițiștii au încercat să-l abordeze cu multă grijă pentru a afla ce s-a întâmplat. Băiatul le-a spus că a fugit de acasă pentru că era abuzat fizic constant de părinții lui.

Cu mult tact și grijă, polițiștii locali au intrat în vorbă cu copilul și au aflat că acesta este fugit de acasă și că refuză să se mai întoarcă, din cauza bătăilor repetate, primite de la părinți, a explicat Poliția Locală București.

După ce a fost identificat, copilul a fost condus la sediul Poliției Locale din Centrul Vechi. Organele legii au cerut sprijinul personalului calificat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – DGASPC a Sectorului 2, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies