Un bărbat din București a fost țepuit și amenințat de o firmă de taxi. Acesta voia doar să transporte câteva bagaje

09 mai 2023
3042 Afișari
Un bărbat din București a fost țepuit și amenințat de o firmă de taxi. Acesta voia doar să transporte câteva bagaje
Un bărbat din București a fost țepuit și amenințat de o firmă de taxi. Acesta voia doar să transporte câteva bagaje. Imagine simbol: Unsplash

Un bucureștean a apelat la o firmă de taxi pentru a-l ajuta să se mute, în urma vânzării unui apartament. Bărbatul a așteptat aproximativ 3 ore să vină o mașină, însă în zadar. Nu a venit nimeni.

Bărbatului nu i-a mai răspuns nimeni la telefon

Un cititor B365 a povestit ce i s-a întâmplat în momentul în care a apelat la o firmă de taxi care se ocupa atât de transportul persoanelor, cât și de transportul mărfurilor. Bărbatul tocmai vânduse un apartament și avea de transportat câteva bagaje, așa că a sunat la firma de taxi pentru a face o comandă.

În data de 29 aprilie 2023 în jurul orei 12:30, am făcut o comandă cu confirmare la firma X, aveam de transportat câțiva saci, sacoșe și alte obiecte în urma vânzarii unui apartament. Menționez că nu era vorba de mobilă. Am sunat și mi s-a spus că nu se poate decât la ora 17:30, am acceptat și am și confirmat.” povestește D. N.

La ora 17:00, bărbatul a coborât cu toate bagajele pentru a aștepta taxiul. S-a făcut ora 17:40 și a văzut că încă nu a venit nimeni. A mai așteptat puțin, s-a făcut ora 17:50, însă tot nu apăruse nicio mașină.

Bucureșteanul a sunat la firma de taxi pentru a vedea ce se întâmplă, însă nu i-a răspuns nimeni. El s-a gândit să lase un mesaj în care să întrebe dacă mai are rost să aștepte.

„Am o programare pe Ștefan cel Mare pentru ora 17:30. Este 17:50, mai vine cineva, nu mai vine? La telefon se pare că nu vrei să raspunzi, sunt cu bagajele în fața blocului, ți-am greșit cu ceva de trebuie să-ți bați joc? Măcar sună și spune ceva, să știu ce fac…” a scris bărbatul în mesaj

Bărbatul nu a fost contactat de nimeni. A așteptat 3 ore în fața blocului cu bagaje, alături de soția sa, care este bolnavă de cancer. Ulterior, cei doi au găsit o mașină care a venit și i-a ajutat cu mutarea.

„Am primit amenințări după ce am lăsat o recenzie negativă”

Când a ajuns acasă, bărbatul a scris o recenzie negativă pentru firma de taxi, deoarece soția sa se simțea destul de rău din cauza așteptării îndelungate.

Pe data de 8 mai, cineva i-a răspuns la recenzie, amenințându-l că va face publice mesajele sale. Firma de taxi i-a spus că își selectează clienții și că îi cunoaște identitatea și, de aceea, nu a mai venit nimeni.

Bărbatul nu înțelege cu ce a greșit și de ce firma de taxi a refuzat să îl ajute, afirmând că le-a vorbit civilizat celor de acolo și ca a apelat pentru prima dată la serviciile lor.

Acum îmi permit să vă întreb, este firesc un asemenea comportament și o asemenea bătaie de joc la adresa unor oameni care au fost bine intenționați și care au apelat pentru prima dată la serviciile lor? Ce era de selectat, cu ce greșisem, mai ales că vorbisem cât se poate de civilizat?” – D. N.

Te-ar putea interesa și:

Cookies