Un bărbat din București a fost reținut de către polițiști după ce a incendiat o mașină și a făcut gesturi cu tentă sexuală în public. Autovehiculul a fost distrus complet

09 aug. 2023
309 Afișari
Un bărbat din București a fost reținut de către polițiști după ce a incendiat o mașină și a făcut gesturi cu tentă sexuală în public. Autovehiculul a fost distrus complet
Un bărbat din București a fost reținut de către polițiști după ce a incendiat o mașină și a făcut gesturi cu tentă sexuală în public. Autovehiculul a fost distrus complet. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din București este acuzat că a dat foc unei mașini parcate în Sectorul 3. Anchetatorii au stabilit că tânărul nici măcar nu îl cunoștea pe proprietarul autoturismului.

Autoturismul a fost distrus în totalitate de flăcări

Pe data de 9 august, în jurul orei 03:40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism este în flăcări, pe o stradă din Sectorul 3.

Echipajul de poliție care a mers la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar incendiul a fost stins înainte să se extindă și la alte mașini.

Autoturismul în cauză a fost distrus în totalitate.

În urma cercetărilor efectuate, se pare că bărbatul care a provocat incendiul nu îl cunoștea pe proprietarul vehiculului, anunță Poliția Capitalei:

La data de 9 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, în jurul orei 03.40, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 3, un autoturism arde cu flacără deschisă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de către echipajele de pompieri sosite la adresă, fără ca acesta să fie extins la alte maşini. Autoturismul în cauză a fost distrus în totalitate. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, fără a avea însă legături cu persoana vătămată, ori intenţia de răzbunare.”

Bărbatul care a incendiat mașina a fost reținut

La scurt timp după incident, individul care a dat foc autoturismului a fost identificat și dus la sediul subunității pentru audieri.

Potrivit hotnews.ro, bărbatul de 36 de ani este bănuit de comiterea unei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri. Se pare că pe data de 1 august 2023, în jurul orei 20:30, în timp ce se afla la o intersecție din Sectorul 3, acesta a manifestat gesturi cu tentă sexuală, respectiv se atingea în zona intimă.

Ca urmare, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările în cauză sunt continuate de către Secţia 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru distrugere” a mai transmis Poliția Capitalei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies