Un bărbat din București a fost lovit de un copac prăbușit din pădure. S-a întâmplat chiar în fața clădirii Jandarmeriei Române

24 nov. 2022
469 afișări
Un bărbat din București a fost lovit de un copac prăbușit din pădure. S-a întâmplat chiar în fața clădirii Jandarmeriei Române
Un bărbat din București a fost lovit de un copac prăbușit din pădure. S-a întâmplat chiar în fața clădirii Jandarmeriei Române. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat a fost rănit după ce un copac s-a prăbușit peste o mașină și pe refugiul unei stații STB. Incidentul s-a petrecut joi seară, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București.

Copac prăbușit peste un bărbat, chiar în fața clădirii Jandarmeriei din București

Joi seară, 24 noiembrie, pe Str. Jandarmeriei din București, la doi pași de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un copac prăbușit din pădure.

Jandarmul care se afla în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei au intervenit pentru acordarea primului ajutor.

„A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Române, potrivit Digi24.

Victima a fost transportată la spital

Victima a fost scoasă de sub copac în jurul orei 17:30 și a fost preluată de un echipaj SMURD. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Echipele de intervenție au acționat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil și pentru reluarea traficului rutier.

Traficul rutier din zonă a fost reluat în jurul orei 18:50.

„Vom rămâne în zonă pentru a ne asigura că au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor și a participanților la trafic”, au mai declarat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Cookies