Un bărbat din București a fost găsit spânzurat, în subsolul unui bloc. Era bătrân și bolnav

06 mai 2022
813 afișări
Un bărbat din București a fost găsit spânzurat, în subsolul unui bloc. Era bătrân și bolnav
Un bărbat din București a fost găsit spânzurat, în subsolul unui bloc. Era bătrân și bolnav. Sursa foto: Unsplash

Polițiștii au descoperit, vineri dimineață, în București, un bărbat care s-a spânzurat în subsolul unui bloc din cartierul Crângași.

Un bărbat din București a fost găsit spânzurat, în subsolul unui bloc

Oamenii legii au fost chemați, vineri dimineață, să intervină în cazul unui bărbat care a fost găsit spânzurat în Capitală.

Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor în subsolul unui bloc cu 10 etaje din cartierul Crângași.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest incident nefericit.

Bărbatul avea vârsta de 80 de ani și era bolnav, potrivit gândul.ro.

La fața locului au ajuns de urgență și specialiștii de la INML – Institutul de Medicină Legală.

Deznădejde la tot pasul

Joi, un bărbat din Slatina a căzut de la etajul 10 al blocului CAM 2 din oraș. Tânărul a fost văzut de doi martori, pe scara blocului, înainte să recurgă la gestul teribil. Martorii au încercat să discute cu el, să-l convină să nu se arunce de la etaj, însă bărbatul a refuzat dialogul.

Cei doi martori au sunat la numărul pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 12:30, după ce bărbatul s-a aruncat în gol.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, situat pe bulevardul A.I. Cuza, din municipiul Slatina. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat IPJ Olt.

Martorii au declarat că, nu-l cunoșteau și, cel mai probabil, bărbatul a venit în acel bloc special pentru a recurge la tragicul gest.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. Polițiștii au deschis o anchetă și pentru stabilirea identității bărbatului.

Cookies