Un bărbat din București a dispărut de la o gura de metrou din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor

20 sept. 2022
4086 Afișari
Un bărbat din București a dispărut de la o gura de metrou din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor
Un bărbat din București a dispărut de la o gura de metrou din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor / Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 57 de ani din Capitală ce a dispărut.

Un bărbat din București a dispărut de la o gura de metrou din Sectorul 3

Poliția Capitalei a fost sesizată ieri, în data de 19 septembrie, în legătură cu dispariția unui bărbat. Aceasta a dispărut în data de 14 septembrie 2022, din zona unei stații de metrou ce se află în Sectorul 3. Până la acest moment bărbatul nu a mai revenit la domiciliu.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acestuia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Pandelea Florinel și are 57 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale bărbatului dispărut. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,65 m,
  • Greutatea: 60 de kg,
  • Fața ovală, ochii căprui, părul grizonat, ten deschis,
  • Semne particulare: prezintă probleme locomotorii.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

Persoanele ce l-au văzut pe bărbat sau care pot să ofere detalii despre locul în care ar putea fi găsit acesta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziție următoare poză a persoanei dispărute:

Bărbat dispărută București | Sursă foto: DGPMB
Bărbat dispărută București | Sursă foto: DGPMB

În data de 19 septembrie 2022, Poliția Capitalei a făcut un alt apel și cerea ajutorul cetățenilor. De data aceasta este vorba despre o tânără în vârstă de 26 de ani. Aceasta a plecat de la domiciliul aflat în Sectorul 3 în data de 18 septembrie , însă nu s-a mai întors acasă.

Tânăra se numește Antonescu Andreea și are următoarele semnalmente: înălțime: 1,68 cm, greutate: 69 kg, constituție corpolentă, față rotundă, ochi albaștri, păr blond. La momentul dispariției aceasta purta o pereche de pantaloni de trening negri și un tricoul de aceeași culoare.

Cookies