Un bărbat din București a ajuns la spital, în comă, după ce ar fi fost bătut de polițiști. Acuzațiile sunt negate, agenții spun că bărbatul era violent și incoerent când l-au găsit

22 sept. 2023
989 Afișari
Un bărbat din București a ajuns la spital, în comă, după ce ar fi fost bătut de polițiști. Acuzațiile sunt negate, agenții spun că bărbatul era violent și incoerent când l-au găsit
Un bărbat din București a ajuns la spital, în comă, după ce ar fi fost bătut de polițiști. Acuzațiile sunt negate, agenții spun că bărbatul era violent și incoerent când l-au găsit | Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din București a intrat în comă după ce ar fi fost bătut de polițiști. Agenții de la Secția 17 Poliție susțin că atunci când l-au găsit, tânărul era incoerent și avea urme de violență pe corp.

Un bărbat din București ar fi fost bătut de polițiști

Incidentul a avut loc luni dimineață pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul a ieșit dintr-un bloc unde avea loc o petrece, pentru a fuma o țigară.

Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN tânărul de 30 de ani a fost zărit pe stradă, dezbrăcat, dezorientat și agitat, de vecinii săi.

Astfel că, un locatar din zonă a sunat la 112 și a anunțat polițiști. Agenții au ajuns la fața locului și l-au găsit pe bărbat.

În acest timp, iubita bărbatului a coborât din imobil pentru a-l căuta. Tânăra a povestit că atunci când l-a găsit, bărbatul era înconjurat de agenți, și se afla într-o baltă de sânge.

Prietenii tânărului susțin că acesta ar fi fost bătut de polițiștii ce s-au prezentat la fața locului.

Cu toate astea, agenții neagă acuzațiile și susțin că atunci când a fost găsit, bărbatul prezenta deja urme de violență. De asemenea, acesta era incoerent, părând să fie sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a ajuns la spital în comă

Unul dintre martorii incidentului a declarat că bărbatul nu ar fi fost agresat de către polițiști:

Cineva a chemat poliția. O vecină l-a văzut când îl alerga poliția. Dar nu l-au bătut sau ceva. L-au încătușat. Ați văzut, s-a dat cu capul de pereți, s-a dat cu capul de asfalt.

L-a pus poliția jos, dar el era cu capul spart. 

De asemenea, se pare că în timpul intervenției unul dintre polițiști ar fi fost rănit de către băratul dezorientat și agresiv.

La acest moment, tânărul de 30 de ani se află în comă la Spitalul Universitar din București. În urma rănilor pe care le prezenta, acesta a necesitat mai multe operații, transmite Antena 3 CNN.

Cercetările în această cauză sunt continuate. Polițiștii încearcă să afle cu exactitate ce s-a petrecut exact în noaptea incidentului.

Cookies