Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost călcat de tren în București. „De două zile tot umbla să se arunce în fața trenului”, spun martorii

24 mart. 2023
406 Afișari
Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost călcat de tren în București. „De două zile tot umbla să se arunce în fața trenului”, spun martorii
Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost călcat de tren în București. „De două zile tot umbla să se arunce în fața trenului”, spun martorii. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața joi seară, după ce a fost călcat de tren. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00, pe Șoseaua Industriilor din București.

Martorii spun că bărbatul s-ar fi aruncat în fața trenului și că mecanicul trenului nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat

Conform Antena 3, pompierii s-au chinuit minute în șir să scoată trupul neînsuflețit al bărbatului de sub locomotivă.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, doar au constatat decesul.

Din câte se pare, trenul aparținea unui operator privat și avea ruta București- Oltenița. Localnicii spun că din lipsa pasarelelor, sunt nevoiți să traverseze zilnic calea ferată, deși riscul este foarte ridicat.

„De două zile umbla să se arunce în fața trenului”

Mai mulți martori de la fața locului au declarat că bărbatul avea de ceva timp gândul de a se arunca în fața trenului. Le-a spus că nu mai este mulțumit de viața pe care o are:

De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului”, spune un bărbat. 

„M-am întâlnit aici cu el în staţie şi era aşa supărat. A venit la mine şi mi-a zis: vreau să mă arunc în faţa trenului, m-am săturat de viaţa asta, e o viaţă amărâtă. Eu nu l-am crezut și uite acum să aud că a murit, că s-a aruncat în faţa trenului” a mărturisit un tânăr

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza exactă a producerii tragediei.

Confom gândul.ro, un accident similiar s-a petrecut în aceeași zonă, în luna septembrie a anului trecut. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a fost călcat de tren în zona „Industriilor” din Capitală.

București, județul cu cele mai multe sinucideri înregistrate

Un raport al Institutului Național de Medicină Legală(INML) din 2019 arată că cele mai multe sinucideri au fost înregistrate în București, unde au fost raportate 148 de sinucideri, dintre care 53 prin spânzurare.

Conform adevărul.ro, în anul 2019 au fost raportate 2.401 de sinucideri, remarcându-se o scădere drastică, comparativ cu anul 2000, când în România a fost înregistrat un record al numărului de acte suicidare, peste 3.900.

Din totalul persoanelor care și-au pus capăt vieții în anul 2019, 84 la sută au fost bărbați, arată raportul INML.

Mihai Copăceanu, un psiholog consultat de Adevărul, a explicat că:

Doar în România, ci la nivel european și mondial rata sinuciderii este mai ridicată în rândul bărbaților. Explicația ar fi că în sine sinuciderea implică un act de autoagresiune, iar prin temperament, bărbații sunt cei care au astfel de trăsături care implică forță. De aceea, și metoda cea mai des întâlnită este spânzurarea”

Te-ar putea interesa și:

Cookies