Un bărbat de 50 de ani a căzut de pe Podul Basarab între şinele de tren. Este în stare gravă

de:
31 ian. 2013
0 Afișari
Un bărbat de 50 de ani a căzut de pe Podul Basarab între şinele de tren. Este în stare gravă

Potrivit purtătorului de cuvânt al (ISU) Bucureşti, în jurul orei 9.40, a fost primit un apel telefonic la numărul de urgenţă 112, care anunţa că un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut de pe Podul Basarab. Incidentul, care s-a petrecut în dreptul staţiei de tramvai, a fost observat de un mecanic de locomotivă din Gara de Nord. Martori de la faţa locului susţin că bărbatul s-ar fi aruncat intenţionat de pe pod, informează adevărul.ro.

La faţa locului au fost trimise echipaje de prim ajutor şi de descarcerare, care l-au găsit pe bărbat lângă liniile de cale ferată. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a precizat Daniel Vasile.

Pentru ca echipajul de prim ajutor să poată interveni la acest caz, a fost necesară întreruperea temporară a traficului feroviar.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu, a declarat că bărbatul este în investigaţii, este instabil hemodinamic, starea lui fiind gravă.

Cookies