Un bărbat de 25 de ani a furat o maşină din Sectorul 1 şi a incendiat-o, ca să nu fie prins

de:
15 ian. 2015
0 Afișari
Un bărbat de 25 de ani a furat o maşină din Sectorul 1 şi a incendiat-o, ca să nu fie prins

Poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule au documentat activitatea infracţională a unui tânăr, bănuit de furtul unui autovehicul parcat pe raza sectorului 1 din Capitală şi incendierea acestuia într-o localitate din judeţul Giurgiu, pentru a nu fi identificat.

Tânărul a fost depistat, iar în urma extinderii cercetărilor a reieşit faptul că în noaptea de 15/16 decembrie 2014, acesta s-a deplasat cu autoturismul sustras la o staţie peco din sectorul 6, unde, după ce a alimentat cu carburant în valoare de aproximativ 230 de lei, a părăsit incinta fără a achita contravaloarea.

De asemenea, din verificările efectuate, a reieşit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Prejudiciul produs prin săvârşirea faptei este estimat la suma de 5.000 de lei, autovehiculul fiind distrus prin incendiere în totalitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, distrugere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cookies