Un bărbat care și-a obligat iubita să se prostitueze în București și alte orașe, reținut de polițiști. Din cauza remușcărilor, tânăra de 18 ani și-a pus capăt zilelor, vara trecută

29 mart. 2023
585 Afișari
Un bărbat care și-a obligat iubita să se prostitueze în București și alte orașe, reținut de polițiști. Din cauza remușcărilor, tânăra de 18 ani și-a pus capăt zilelor, vara trecută
Un bărbat care și-a obligat iubita să se prostitueze în București și alte orașe, reținut de polițiști. Din cauza remușcărilor, tânăra de 18 ani și-a pus capăt zilelor, vara trecută. Imagine simbol: FreePik

A fost reținut fostul iubit al lui Yasmin, o tânără din Galați care a fost găsită moartă lângă un bloc din București, în luna iunie a anului 2022.

Bărbatul a obligat-o pe tânără să se prostitueze atât în țară, în orașele București și Cluj-Napoca, cât și în Germania.

Cine era Yasmin, tânăra care s-a sinucis anul trecut

Yasmin era o tânără din Galați care abia împlinise 18 ani. Ea era elevă în ultimul an la liceu, atunci când a fost păcălită de un bărbat, care a făcut-o să creadă că o iubește.

În cele din urmă, s-a dovedit că bărbatul a vrut doar să profite de tânără și a obligat-o să se prostitueze. De asemenea, el oprea toți banii făcuți de fată.

Yasmin se afla în București pe 25 iunie 2022, atunci când și-a pus capăt zilelor. Fata s-a aruncat în gol de la geamul apartamentului în care iubitul ei o obliga să se prostitueze. Apartamentul se afla în Sectorul 5 al Capitalei.

Conform Antena 3 CNN, bărbatul a plecat din țară imediat după ce Yasmin s-a sinucis și a revenit în luna martie a acestui an.

Luni de zile, familia fetei a trecut prin momente grele, având în vedere că știau ce s-a întâmplat cu ea, iar cel vinovat era în continuare în libertate.

Fostul iubit al fetei a fost reținut de polițiști, în urma unor percheziții

În urmă cu două zile, pe 27 martie 2023, tânărul a fost prins de polițiști, în urma unor percheziții și reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul e bănuit pentru trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Astfel, la data de 27 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei persoane” au anunțat polițiștii într-un comunicat

Persoana bănuită ar fi recrutat, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022 o persoană vătămată, în vederea exploatării sexuale, prin introducere în eroare. Metoda folosită este cunoscută sub denumirea de „Loverboy”. 

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost” arată un comunicat al Poliției.

Te-ar putea interesa și:

Cookies