Un bărbat ar fi fost sechestrat o săptămână într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. Poliția a fost alertată când a fost auzit că strigă pe geam după ajutor

12 iun. 2024
704 afișări
Un bărbat ar fi fost sechestrat o săptămână într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. Poliția a fost alertată când a fost auzit că strigă pe geam după ajutor
Un bărbat ar fi fost sechestrat o săptămână într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. Poliția a fost alertată când a fost auzit că strigă pe geam după ajutor | Sursa foto: Agerpres

Poliția Capitalei a fost sesizată după ce un bărbat a fost observat la primul etaj al unui club de masaj erotic din Centrul Vechi și părea că este blocat în interior, strigând după ajutor. Acesta ar fi fost sechestrat timp de o săptămână în interiorului clădirii, timp în care mai mulți indivizi retrăgeau din contul său sume de bani.

Bărbatul ar fi fost sechestrat de o grupare din Centrul Vechi

În urma acestui incident, procurorii au început urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. S-a constatat că bărbatul a fost reținut în clubul de masaj erotic din Centrul Capitalei timp de o săptămână de către mai mulți bărbați, potrivit Antena 3 CNN.

În tot acest timp, indivizii respectivi au retras de mai multe ori sume de bani, fără drept, de la diferite bancomate din București, folosind codul PIN al cardului victimei. Aceștia ar face parte dintr-o grupare din Centrul Vechi, care fură banii turiștilor străini.

În clubul respectiv au fost făcute percheziții, miercuri dimineață. Opt persoane sunt suspecte, iar două dintre acestea au fost duse la audieri.

Cum activa gruparea din Centrul Vechi

Potrivit unor informații neoficiale, gruparea din Centrul Vechi ar fi fost ajutată de mai mulți administratori ai unor baruri, direct sau prin intermediul unor angajați, precum barmani, ospătari, angajate hostess și alți complici, care desfășurau acte pregătitoare. Aceștia se împrieteneau cu victimele (în special turiști străini) și le ofereaua gratuit anumite servicii, dar și băutură.

Mai exact, administratorii, barmanii, ospătarii sau angajatele hostess, în momentul efectuării plăților, profitând de neatenția sau starea de ebrietate a clienților, adăugau în plus zerouri pe terminalul POS, astfel încât o consumație de 1.000 lei ajungea să fie 10.000 lei sau tastau suma reală a unei băuturi de mai multe ori pe noapte.

Citește și:

Cookies