Un bărbat ar fi agresat sexual o femeie într-un mijloc de transport în comun STB. Polițiștii au oprit vehiculul, au discutat cu victima și l-au identificat pe individ

10 nov. 2023
632 Afișari
Un bărbat ar fi agresat sexual o femeie într-un mijloc de transport în comun STB. Polițiștii au oprit vehiculul, au discutat cu victima și l-au identificat pe individ
Un bărbat ar fi agresat sexual o femeie într-un mijloc de transport în comun STB. Polițiștii au oprit vehiculul, au discutat cu victima și l-au identificat pe individ. Imagine simbol: Freepik

În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, o femeie în vârstă de 37 de ani a fost agresată sexual de către un bărbat. Polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului, au oprit vehiculul STB respectiv și au discutat cu victima.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112

Pe data de 8 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Secției 18 Poliție au fost sesizați printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat sexual o femeie, într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Un echipaj de poliție a mers rapid la fața locului, a oprit mijlocul de transport în comun și a identificat victima, o femeie în vârstă de 37 de ani.

Deplasându-se cu operativitate, polițiștii din cadrul Secției 18 au procedat la oprirea mijlocului de transport în cauză, iar în interiorul acestuia au identificat o femeie, în vârstă de 37 de ani, victima infracțiunii”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

În aceeași zi, polițiștii l-au depistat și identificat pe bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii. Acesta a fost condus la sediul secției de poliție, în vederea continuării cerectărilor.

Bărbatul este bănuit de sâvărșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Bărbatul a fost reținut

După ce a fost condus la secție, bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Te-ar putea interesa și:

Cookies