ARHIVA B365

Un bărbat care amenința că se aruncă în gol de pe o macara, dat jos cu bine VIDEO

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, s-a urcat pe o macara aflată într-o zonă de şantier de la intersecţia Calea 13 Septembrie cu Str. Mihail Sebastian. În prezent, bărbatul se află pe macara la o înălţime de aproximativ 40 de metri deasupra solului.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul, care a venit din Pașcani, este afectat emoțional și a venit în București pentru a-și spune probleme.

Acesta ar fi certat cu o familie din Pașcani și dorește să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa despre nemulțumirile pe care le are.

Se pare că bărbatul nu are familie și că a fost crescut la un orfelinat.

„Am trimis la faţa locului o autoscară pentru salvare la înălţimi – punctul mobil şi descarcerarea. Pe la 8,30, a fost ridicată autoscara aproape de el, dar a zis să încetăm, că nu vrea mai aproape de atât. Am stabilit un contact cu el, ne-a dat un număr de telefon şi comunică în prezent cu echipele de negociatori prin telefon”, a spus Adrian Marin, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, dar şi negociatori ai poliţiei, care au stabilit deja contactul telefonic cu el şi încearcă să-l convingă să renunţe la gestul necugetat.

Pompierii au ajuns la faţa locului cu o autoscară cu platformă, un punct mobil de comandă, un echipaj de descarcerare grea şi o ambulanţă. Pompierii au adus şi o pernă de aer, dar aceasta nu poate fi montată momentan din cauza materialelor de construcţie care se află lângă macara, iar efectul acesteia nul, din cauza faptului că bărbatul se află la o înălţime dublă faţă de cea de la care se poate sări în siguranţă pe perna de aer.

Bărbatul nu dorește să vorbească cu autoritățile si vrea ca un parlamentar să vină și să vorbească cu el, informează B1 TV.

Macaraua pe care s-a urcat bărbatul se află într-o zonă de șantier, deasupra unui bloc în construcție, care are cel puțin 11 etaje.

Apelul la 112 a fost făcut la 7:52, iar acum autoritățile încearcă să depisteze identitatea bărbatului după numărul de telefon.

Zona de șantier nu este împrejmuită în singuranță, dar în zonă se află un paznic, care nu l-a oprit pe bărbat atunci când acesta a intrat în zona şantierului.

Perimetrul din zona șantierului este acum asigurat, nu mai au voie în zonă decât autoritățile și persoanele care locuiesc în blocul alăturat, care trebuie să se legitimeze pentru a putea trece.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button