Un bărbat a spart magazinul caritabil al Asociației Aluziva din București și a plecat cu banii din urnele de donații, plus un laptop. O plângere penală a fost făcută pe numele individului

16 iun. 2024
1245 afișări
Un bărbat a spart magazinul caritabil al Asociației Aluziva din București și a plecat cu banii din urnele de donații, plus un laptop. O plângere penală a fost făcută pe numele individului
Un bărbat a spart magazinul caritabil al Asociației Aluziva din București și a plecat cu banii din urnele de donații, plus un laptop. O plângere penală a fost făcută pe numele individului | Sursa foto: @iam.pripi - Instagram

Magazinul caritabil al Asociației Aluziva, ONG fondat de Alina Greavu, a fost jefuit la mai puțin de o săptămână de la deschidere. ALZ Charity Shop s-a deschis pe data de 10 iunie, într-o nouă locație, pe Calea Moșilor 211.

ALZ Charity Shop a fost jefuit

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se observă cum un bărbat intră în magazin, ia laptopul asociației și urna în care se strângeau donații și în care se aflau câteva sute de lei, și iese. Ulterior acesta revine și scotocește prin sertare și observă că este filmat de camere, moment în care fuge.

Pe lângă lucrurile pe care le-a sustras din magazin, a creat și pagube materiale, individul intrând în magazin forțând una dintre uși.

Primii care au văzut faptul că magazinul a fost spart au fost vecinii, care au anunțat întreaga echipă.

În acest caz a fost depusă o plângere penală, iar comunitatea Aluzivei speră ca bărbatul să fie prins cât mai repede.

Fundația Agenția Împreună oferă o mână de ajutor Asociației Aluziva

Despre asta a vorbit și sociologul Gelu Duminică pe pagina sa de Facebook. Acesta a spus că Fundația Agenția Împreună le va oferi o mână de ajutor și îndeamnă cât mai multă lume să facă la fel.

Magazinul social al Fundației Aluziva ( condus de Alina Greavu aka ALUZIVA ) a fost spart de hoți ieri. Oamenii de acolo puneau ban pe ban să strângă suma necesară pentru a dezvolta un centru educațional pentru niște copii vulnerabili. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat ieri i-a cam debusolat și au nevoie de ajutor.

Fundația Agentia Impreuna va ajuta cu ce poate. Am vorbit deja cu Alina și mâine vom începe demersurile noastre ca bănuții cu care noi vom contribui să ajungă cât mai repede la ei. Ceea ce vă rog și pe voi să faceți!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies