Un bărbat a reușit să vandalizeze, cu un bolovan, 16 mașini de lux dintr-un cartier de pe lângă București. Acum este cercetat pentru furt calificat

15 iun. 2024
631 afișări
Un bărbat a reușit să vandalizeze, cu un bolovan, 16 mașini de lux dintr-un cartier de pe lângă București. Acum este cercetat pentru furt calificat
Un bărbat a reușit să vandalizeze, cu un bolovan, 16 mașini de lux dintr-un cartier de pe lângă București. Acum este cercetat pentru furt calificat | Foto simbol: Freepik

Un bărbat a vandalizat 16 mașini de lux parcate într-un cartier de pe lângă București, folosindu-se de un bolovan. Individul a reușit să sustragă din autoturisme bani, bijuterii de aur și un portofel cu 500 de lei. Anchetatorii cred că bărbatul ar fi fost sub influența drogurilor.

Bărbatul a spart 16 mașini în doar câteva ore

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum, înarmat cu un bolovan, bărbatul lovește geamul unei mașini care valorează în jur de 100.000 de euro până îl sparge, apoi trece la celălalt geam.

Bărbatul de 38 de ani a reușit să spargă în acest fel 16 mașini în doar câteva ore. Le spărgea geamul din față, deschidea poertiera și apoi scotocea prin autoturisme.

Doar din trei mașini a reușit să plece cu un portofel cu 500 de lei, un card și bijuterii de aur.

Un bărbat care l-a văzut pe individ vandalizând mașinile de lux a alertat poliția. În mai puțin de jumătate de oră, agenții de poliție au dat de urma bărbatului, care nu a recunoscut că a distrus toate mașinile, potrivit ObservatorNews.ro.

Anchetatorii cred că ar fi putut fi sub influența drogurilor, însă acesta nu a fost testat.

Polițiștii din orașul Voluntari continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, 13 acte materiale și furt calificat.

Alte 16 mașini parcate în Sectorul 6 au fost sparte de un individ în luna martie

În luna martie, un bărbat a spart geamurile a 16 mașini parcate pe mai multe străzi din Sectorul 6 în speranța că va găsi lucruri de valoare. Tot ce a găsit, însă, a fost un parfum în valoare de 600 de lei, potrivit News.ro.

Secția 20 Poliție a fost sesizată, miercuri, de mai mulți proprietari, despre faptul că, într-o zonă din Sectorul 6, 16 autoturisme prezintă urme de distrugere, având geamurile laterale sau lunetele sparte.

Polițiștii au desfășurat cercetări pentru a găsi autorul actelor de distrugere ce au avut loc în București, acesta fiind cercetat pentru distrugere, tentativă la furt calificat, furt calificat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies