Un bărbat a fost reținut după ce ar fi lovit alte două persoane, în Sectorul 4. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu

16 aug. 2023
336 afișări
Un bărbat a fost reținut după ce ar fi lovit alte două persoane, în Sectorul 4. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu
Un bărbat a fost reținut după ce ar fi lovit alte două persoane, în Sectorul 4. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu | Foto simbol: Inquam Photos / Cosmin Enache

Polițiștii Capitalei au reținut, pe data de 14 august, un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, lovire sau alte violențe și influențarea declarațiilor.

Un bărbat a fost reținut, după ce ar fi lovit un alt bărbat și o femeie

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 au reținut un bărbat pe data de 14 august, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În fapt, pe data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, polițiști din cadrul Secției 26 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat fizic un alt bărbat și o femeie în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4.

În urma verificărilor care au fost efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său în timp ce se aflau pe scara blocului, și, ulterior, în parcare.

O femeie a intervenit și a încercat să-i oprească. În acel moment, și aceasta a fost agresată fizic de același bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona.

De asemenea, bărbatul bănuit a continuat să trimită mesaje de amenințare celor două persoane. Acesta a trimis și mesaje prin care încerca să le influențeze declarațiile.

Din cercetări, polițiștii au identificat suspectul. În urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere, persoana a fost dusă la audieri.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Polițiștii au întocmit și Formularul de Evaluare a Riscului. S-a constatat existența unui risc iminent, iar față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, timp de 5 zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare si influențarea declarațiilor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies