Un bărbat a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a fugit. Ce au descoperit polițiștii din București

29 aug. 2021
302 afișări
Un bărbat a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a fugit. Ce au descoperit polițiștii din București
Un bărbat a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a fugit. Ce au descoperit polițiștii din București. Sursă foto: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bărbat a fost reținut de polițiști, sâmbătă noapte, după ce a refuzat să oprească la semnalul autorităților și a preferat să o ia la fugă. Conducea mașina fără permis pe străzile Bucureștiului și a ieșit pozitiv la DrugTest.

Un bărbat a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a fugit. Ce au descoperit polițiștii din București, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția Capitalei.

Un bărbat a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a fugit

În noaptea de sâmbătă, 28 august 2021, polițiștii din cadrul Secției 6 se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu. La un moment dat, au observat o mașină care nu a oprit în clipa în care i s-a efectuat semnalul regulementar de oprire.

Recomandăm și: Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor

Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii condusă de bărbat, dar șoferul a refuzat să oprească în ciuda multiplelor mesaje sonore și luminoase pe care polițiștii i le făceau.

În momentul în care șoferul a oprit mașina, a fugit alături de alți doi bărbați.

Prima dată, polițiștii au reușit să-i prindă și să-i identifice pe cei doi ocupanți ai autoturismului. Mai apoi, cu ajutorul colegilor de la Secția 7 de Poliție, l-au prins și pe șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Nu avea permis și a ieșit pozitiv la DrugTest

Polițiștii au efectuat verificări și în urma acestora au descoperit că tânărul avea permisul de conducere anulat.

Recomandăm și: Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București

Asta nu este tot. În urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că bărbatul ar fi consumat substanțe psihoactive. Șoferul a refuzat să i se recolteze sânge la Institutul Național de Medicină Legală, au transmis autoritățile în comunicatul de presă.

Polițiștii Secției 6 continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cu cel în cauză în stare de reținere.

Cookies