ARHIVA B365

Un bărbat a fost răpit şi ameninţat cu bătaia de doi cămătari din Bucureşti

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Tămădău Mare au fost identificaţi B. Stan, de 53 ani, şi lui C. Dragoş, de 25 ani, ambii din Bucureşti, scrie adevărul.ro.

Aceştia sunt acuzaţi că în urmă cu câteva zile au intrat fără drept în locuinţa lui N. Constantin, de 50 ani, din comuna Săruleşti, sat Solacolul, judeţul Călăraşi, pe care l-au răpit cu un autoturism şi l-au dus pe un câmp. Aici au ameninţat victima cu bătaia pentru a o determina să returneze suspecţilor o sumă de bani împrumutată anterior.

Faţă de cei doi cămătari a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

Poliţiştii i-au reţiunut, joi, pe cei doi suspecţi pentru 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călăraşi, urmând ca vineri, cămătarii bucureşteni să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button