Un bărbat a fost prins și reținut de polițiștii Capitalei după ce a condus fără permis și posibil sub influența unei substanțe interzise. A refuzat prelevarea de mostre biologice

18 sept. 2023
424 afișări
Un bărbat a fost prins și reținut de polițiștii Capitalei după ce a condus fără permis și posibil sub influența unei substanțe interzise. A refuzat prelevarea de mostre biologice
Un bărbat a fost prins și reținut de polițiștii Capitalei după ce a condus fără permis și posibil sub influența unei substanțe interzise. A refuzat prelevarea de mostre biologice | Foto: Facebook - Poliția Capitalei

Un bărbat a fost prins de polițiștii rutieri din București în timp ce conducea fără permis. În urma unei testări cu DrugTest-ul, acesta a indicat faptul că în organismul șoferului se afla o substanță psihoactivă. Bărbatul a fost reținut după ce, dus la sediul INML, a refuzat prelevarea de probe biologice.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii de la Brigada Rutieră

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost oprit de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere în jurul orei 02:50 pe o stradă din Sectorul 5. Iată ce a transmis Brigada Rutieră potrivit News.ro:

La data de 18 Septembrie a.c., în jurul orei 02:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 5 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. 

După stabilirea identității și verificarea documentelor prevăzute de legislația rutieră, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a fost testat preliminar cu aparatul DrugTest în urma căruia s-a descoperit prezența în organism a unei substanțe psihoactive. 

Bărbatul a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice. Chiar dacă avea obligația să se supună, acesta a refuzat.

În baza probatorului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în vederea luării unei măsuri preventive.

Brigada Rutieră a transmis că Judecătoria Sectorului 5 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În baza probatoriului administrat, Judecătoria Sectorului 5 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies