Un bărbat a fost prins în timp ce arunca deșeuri pe un teren din Ilfov. Polițiștii l-au amendat și i-au confiscat și mașina cu care transportase gunoaiele

18 aug. 2023
260 Afișari
Un bărbat a fost prins în timp ce arunca deșeuri pe un teren din Ilfov. Polițiștii l-au amendat și i-au confiscat și mașina cu care transportase gunoaiele
Un bărbat a fost prins în timp ce arunca deșeuri pe un teren din Ilfov. Polițiștii l-au amendat și i-au confiscat și mașina cu care transportase gunoaiele | Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat a fost prins în flagrant când descărca deșeuri provenite din construcții pe un teren din Dărăști, județul Ilfov. Acesta a fost amendat de polițiști.

Un bărbat a fost prins în timp ce descărca deșeuri pe un teren din Ilfov

IPJ Ilfov a transmis, vineri, potrivit News.ro, șoferul care transporta deșeurile nu a putut prezenta documentele referioare la încărcarea/descărcarea deșeurilor:

La data de 17 august a.c., în jurul orei 14:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii rutieri din Măgurele au depistat un conducător auto, în timp ce descărca deșeuri provenite din construcții și demolări, pe un teren extravilan, din zona localității Dărăști, județul Ilfov.

La solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele privind încărcarea/descărcarea deșeurilor.

Sursa citată a precizat că deșeurile au fost reîncărcate în autoutilitară și descărcate la groapa de gunoi aflată în localitatea Vidra. Acesta a fost amendat, a mai transmis Poliția:

În cadrul activităților, polițiștii au procedat la confiscarea autoutilitarei, respective. De asemenea, polițiștii din Măgurele l-au sancționat contravențional pe conducătorul auto, conform art. 25 al. 2 din H.G. 1061/2008, cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

Poliția Locală Sector 2 a dat zeci de amenzi pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public

În București, mai exact în Sectorul 2, polițiștii locali au aplicat 26 de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Acțiunea de verificare s-a desfășurat la începutul acestei săptămâni, pe mai multe străzi.

Sancțiunile contravenționale care au fost date au ajuns la suma totală de 25.500 lei.

Controalele au fost realizate pe mai multe străzi din Sectorul 2:

În această săptămână au continuat acțiunile de verificarea a stării de salubritate a Sectorului 2, pe cvartale, așa cum s-a dispus prin Planul de acțiune.

Controalele s-au desfășurat în perimetrul străzilor: B-dul Carol I – B-dul. Emanuel Pache – Protopopescu – Str. Popa Nan – Calea Călărașilor – Str. Romulus – Str. Mântuleasa – Str. Negustori – Str. Hristo Botev, în vederea depistării persoanelor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public.

Am aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.500 lei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies