Un bărbat a fost prins în flagrant când vindea 2 kg de canabis în Capitală. Planta era cultivată în Argeș și vândută la București

04 nov. 2022
792 afișări
Un bărbat a fost prins în flagrant când vindea 2 kg de canabis în Capitală. Planta era cultivată în Argeș și vândută la București
Un bărbat a fost prins în flagrant când vindea 2 kg de canabis în Capitală. Planta era cultivată în Argeș și vândută la București / Sursă foto: DIICOT

Un bărbat a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce vindea două kilograme de canabis în București. Drogurile erau cultivate în județul Argeș și vândute în Capitală.

Un bărbat a fost prins în flagrant când vindea 2 kilograme de canabis în București

Procurorii DIICOT au transmis că în data de 3 noiembrie 2022, un bărbat a fost prins în flagrant după ce vânduse două kilograme de canabis în București. Pentru această cantitate de droguri, inculpatul a primit suna de 8.000 de euro.

DIICOT a informat că pe parcursul anului 2022, bărbatul a cultivat drogul pe o plantație aflată în Argeș, cu scopul de a-l vinde în Capitală.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul prins ieri în flagrant a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 4 noiembrie 2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

La data de 03.11.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc, transmite DIICOT.

Procurorii DIICOT au anunțat că pentru acesta a fost propusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. București – Serviciul Antidrog. De asemenea, suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic și Criminalistica din cadrul DIICOT și de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În comunicatul de presă DIICOT a menționat că pe perioada procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală. De asemenea, bărbatul beneficiază și de prezumția de nevinovăție.

Cookies