FIT CITY

Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă, în Bucureşti, când a vrut să vândă o maşină

În urma publicării unui anunţ de vâmzare a unui autoturism, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, proprietarul a fost contactat telefonic de o persoană care s-a arătat interesată să cumpere maşina.

Potrivit IGPR, în data de 10 mai, cei doi s-au întâlnit şi au efectuat câteva curse de probă. Aşa-zisul cumpărător i-a cerut proprietarului să se deplaseze cu autoturismul pentru ca şi soţia sa să-l vadă. Pe o stradă din Bucureşti, s-au întâlnit cu o femeie, care a urcat pe scaunul din dreapta faţă, iar presupusul soţ a trecut pe bancheta din spate, ameniţându-l pe proprietar cu un cuţit şi cerându-i să coboare din maşină.

Proprietarul s-a opus, fiind rănit în zona gâtului şi la două degete, cu un cuţit. Suspectul şi femeia cu care se întâlnise au coborât din maşină şi au fugit, iar victima s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri medicale. Victima nu se află într-o stare gravă, viaţa lui nefiind pusă în pericol de înjunghiere, potrivit purtătorului de cuvânt IGPR, Raluca Şeucan, citat de rtv.net.

Agresorul a fost arestat preventiv, acesta fiind eliberat de scurt timp din închisoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button