Un bărbat a fost atacat cu maceta în Brăila, de mai mulți rivali dintr-un clan interlop. Victima a fost transferată la un spital din București

30 apr. 2023
404 Afișari
Un bărbat a fost atacat cu maceta în Brăila, de mai mulți rivali dintr-un clan interlop. Victima a fost transferată la un spital din București
Un bărbat a fost atacat cu maceta în Brăila, de mai mulți rivali dintr-un clan interlop. Victima a fost transferată la un spital din București. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat din Brăila a rămas fără mâini, după ce a fost atacat, în plină stradă, de mai mulți rivali dintr-un clan interlop. El a fost transferat la un spital din București, unde se află sub supravegherea cadrelor medicale.

Bărbatul atacat este internat la un spital din București

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat de membrii unui clan rival și a rămas fără mâini. Acțiunea s-a petrecut în Brăila, însă bărbatul a fost transferat la un spital din Capitală.

Potrivit Antena 3 CNN, evenimentul s-a petrecut sâmbătă seară, în zona Bulevardului Dorobanți din Brăila, iar alarma a fost dată de o femeie.

Atacatorii erau înarmați cu macete și aveau fețele acoperite. Ei l-au lovit pe tânăr de mai multe ori, provocându-i răni foarte grave în zona mâinilor.

Polițiștii au intervenit imediat, iar victima a fost transportată, în stare extrem de gravă, la un spital din Brăila. Acolo, medicii au fost nevoiți să îi amputeze ambele mâini.

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, a declarat un medic, pentru debraila.ro.

Se pare că bărbatul atacat era membrul unei grupări interlope, fiind vorba, în acest caz, despre o reglare de conturi.

Acum, victima se află la spitalul „Floreasca” din București sub supravegherea medicilor.

Poițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Se pare că există un cerc de suspecți, însă niciunul dintre atactori nu a fost prins până acum, conform surselor judiciare debrăila.ro

Te-ar putea interesa și:

Cookies