Un bărbat a fost agresat cu un cuțit, în Drumul Taberei

de:
31 mart. 2014
0 Afișari
Un bărbat a fost agresat cu un cuțit, în Drumul Taberei

Pe baza descrierii făcute, agenţii au pornit în căutarea suspectului pe care l-au prins în apropierea Parcului Drumul Taberei.

Agresorul a fost identificat şi predat, pe bază de proces-verbal, lucrătorilor Secţiei 22 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa membrilor comunităţii Sectorului 6.

Pe tot parcursul lunii martie, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.
În urma intervenţiilor, au fost legitimate 939 de persoane, identificate 32 de persoane fără adăpost şi aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.350 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.
Au fost legitimate 956 de persoane, aplicate 605 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 16.945 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Cookies