ȘTIRI

Un bărbat a sărit de la etajul 4 al secției 10 de Poliție, direct pe o mașină FOTO

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost prins în flagrant, în cursul zilei de astăzi, în timp ce spărgea o locuință.  Bărbatul a fost condus la secția 10 de Poliție și, în timp ce era audiat, s-a ridicat brusc de pe scaun și s-a aruncat de pe geam, de la etajul 4 al clădirii, a declarat Cosmina Ignat, reprezentant al Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, prezentând leziuni la nivelul capului, membrelor, trunchiului, a declarat reprezentatul ISU București, Daniel Vasile, pentru B365.ro. 

Polițiștii sunt cu bărbatul la spital.

O persoană care se afla în zonă și a văzut incidentul a povestit, pentru B365, că bărbatul s-ar fi aruncat din biroul Secției 10 de Poliție. „S-au adunat o gramada de politisti, atat in jurul lui, cat si la geam”, a povestit femeia.

Contactati de B365.ro, reprezentantii Sectiei 10 de Politie au declarat ca nu pot sa spuna daca incidentul a avut sau nu loc, deoarece Politia comunica cu presa doar prin intermediul Biroului de Presa. 

Sectia 10 de Politie se afla in bloc J3C, pe Bulevardul Unirii 72.

 

În luna august a acestuia an, un bărbat i-a acuzat pe polițiștii Secției 10 că l-ar fi bătut. Urmare a verificărilor interne demarate la Secţia 10 Poliţie s-a stabilit că poliţiştii au acţionat conform procedurilor legale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button