Un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București. Medicii ajunși la fața locului nu l-au putut salva

14 apr. 2022
5466 Afișari
Un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București. Medicii ajunși la fața locului nu l-au putut salva
Un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București. Medicii ajunși la fața locului nu l-au putut salva. Sursa foto: Agerpres/ Arhivă

Tragedie în Capitală, joi la orele prânzului. Un bărbat a căzut de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București, Sectorul 4. Medicii nu l-au putut salva și au fost nevoiți să declare decesul.

Un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, joi, în jurul orei 12:30, că un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj din Sectorul 4 al Capitalei (Pasajul Mihai Bravu).

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor, dar și poliția. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat și au fost nevoiți să declare decesul.

A fost deschisă o anchetă

Procurorii au deschis o anchetă, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei continuă cercetările pentru a stabili care sunt cauzele, dar și condițiile în care s-a produs decesul.

Trupul bărbatului care s-a prăbușit în gol de pe balustrada pasajului Mihai Bravu din București va fi transportat la Institutul de Medicină Legală (INML) pentru necropsie.

„În data de 14 aprilie 2022, în jurul orei 12.30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj situat în sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor.

În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

(…)

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis DGPMB – Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București prin intermediul unui comunicat.

Cookies