Un bărbat a căzut de la etaj în cartierul rezidențial Militari, lângă București. Medicii nu l-au putut salva

05 sept. 2022
6247 Afișari
Un bărbat a căzut de la etaj în cartierul rezidențial Militari, lângă București. Medicii nu l-au putut salva
Un bărbat a căzut de la etaj în cartierul rezidențial Militari, lângă București. Medicii nu l-au putut salva | Sursă foto: Captură Știrile ProTv

Luni, 5 septembrie, un bărbat a căzut de la etajul unui bloc aflat pe strada Tineretului din cartierul Militari Residence aflat lângă București.

Un bărbat a fost găsit decedat în cartierul rezidențial Militari

Un bărbat a căzut de la etajul cinci al unui bloc din cartierul Militari aflat lângă București. Cel mai probabil acesta a alunecat în timp ce spăla geamurile.

Potrivit surselor citate de Știrile Pro TV bărbatul avea 36 de ani. La locul accidentului s-au deplasat agenții din cadrul poliției Chiajna pentru a efectua activitățile din competența lor.

De asemenea, la locul incidentului s-a deplasat și un echipaj medical care a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Cu toate astea, viața bărbatului nu a putut fi salvată, iar medicii au declarat decesul.

Se efectuează cercetări în această cauză

Cazul a fost acum preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov. La acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili exact care în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

 

Știre în curs de actualizare.

 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Cookies