Un bărbat s-a aruncat de la balconul din Camera Deputaţilor VIDEO

de:
23 dec. 2010
0 Afișari
Un bărbat s-a aruncat de la balconul din Camera Deputaţilor VIDEO

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat că pacientul a ajuns la Spitalul Universitar. Acesta este conştient, iar din primele examinări se pare că este vorba despre o fractură.

Managerul Spitalului Universitar a declarat că cele mai grave leziuni pe care le-a suferit bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului sunt la nivelul feţei. Adrian Sobaru nu a suferit leziuni toracice sau alte răni care să-i pună în pericol viaţa, pentru moment.

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru şi lucrează ca tehnician la TVR. Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii, potrivit NewsIn.

El avea scris pe tricou „Ne-aţi ucis viitorul copiilor!”.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz. Dosarul a fost înregistrat pentru moment pentru accident de muncă, raţionamentul anchetatorilor fiind că electricianul TVR se afla la locul de muncă în momentul în care a încercat să se sinucidă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, chiar înaintea discursului pe care urma să îl ţină premierul Emil Boc. Parlamentul votează astăzi cea de-a doua moţiune de cenzură depusă de Opoziţie pe Legile salarizării.

Cookies