Un băiețel i-a scris Justițiarului de Berceni: „Domnule Justițiar, m-a bătut un paznic de la mall”. Și-a început acțiunea

15 iun. 2022
9329 Afișari
Un băiețel i-a scris Justițiarului de Berceni:
Un băiețel i-a scris Justițiarului de Berceni: "Domnule Justițiar, m-a bătut un paznic de la mall". Și-a început acțiunea. Imagine simbol: Pexels

Justițiarul de Berceni povestește cum un băiețel l-a contactat și i-a spus că a fost agresat fizic de paznicul unui magazin dintr-un mall din București. Astfel, justițiarul a vorbit la telefon cu reprezentantul companiei, dar discuția nu a decurs ok. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Un băiețel, lovit de paznicul unui magazin dintr-un mall din București

Un minor în vârstă de 14 ani a decis să-l contacteze pe Alexandru Constandachi, tânărul cunoscut drept „Justițiarul de Berceni”. Băiețelul i-a povestit că a fost agresat fizic de paznicul magazinului Flanco din mall-ul Sun Plaza, aflat în Sectorul 4 al Capitalei.

Justițiarul de Berceni povestește ce s-a întâmplat, de fapt:

Copilul a făcut o poză cu un telefon care era expus în magazin. Cu toții știm că magazinele expun produsele pentru ca ele să fie testate și butonate de către clienți, în vederea achiziționării. Doar că paznicul magazinului l-a surprins pe cel mic în momentul în care făcea poza și i-a cerut să o șteargă, iar băiețelul l-a ascultat și a șters imaginea din telefon.

Justițiarul de Berceni sare în ajutor

Situația se complică în momentul în care minorul vrea să părăsească magazinul cu pricina. Paznicul respectiv l-a oprit pe băiat cu motivul că nu a șters poza din telefon, doar că aceasta se afla în folderul „recently deleted” (locul în care ajung imaginile șterse).

În secundele ce au urmat, paznicul l-a lovit pe copil peste ceafă, după cum se pot vedea urmele în poza atașată de justițiar.

Justițiarul de Berceni: „paznicul a îndrăznit să lovească copilul peste ceafă, după cum se văd și urmele în poza atașată”. Sursa foto: Facebook/ Justițiarul de Berceni
Justițiarul de Berceni: „paznicul a îndrăznit să lovească copilul peste ceafă, după cum se văd și urmele în poza atașată”. Sursa foto: Facebook/ Justițiarul de Berceni

Justițiarul de Berceni a vrut să afle poziția oficială a companiei și a discutat la telefon cu un reprezentant, dar discuția a fost „de cea mai joasă speță”, spune el pe pagina de Facebook.

„Cer companiei Flanco România să verifice acest incident de îndată, iar dacă situația este așa, să ia măsurile care se impun. De urgență!”, a transmis justițiarul Alexandru.

Justițiarul declară că rămâne în contact cu băiatul în vârstă de 14 ani „pentru a-l îndruma să meargă cu părinții la Poliție”.

Cookies