Un băiețel de 6 ani din Otopeni a murit strivit de o poartă. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră

15 iun. 2023
661 afișări
Un băiețel de 6 ani din Otopeni a murit strivit de o poartă. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră
Un băiețel de 6 ani din Otopeni a murit strivit de o poartă. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră. Sursa imagine: Inquam Photos / Ilona Andrei

Tragedie, miercuri seară, în Otopeni. Un băiețel în vârstă de 6 ani a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el. Micuțul se juca de unul singur în curte, iar incidentul s-a petrecut într-o clipă de neatenție a părinților.

Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Un băiețel de 6 ani din Otopeni a murit strivit de o poartă

Miercuri seară, 14 iunie, la câteva minute după ora 20:00, părinții l-au lăsat nesupravegheat pe cel mic preț de câteva minute, timp în care băiețelul se juca singur în curte.

În momentul în care mama lui a ieșit din casă, l-a găsit pe băiețel strivit, sub poarta metalică, potrivit observatornews.ro.

Micuțul de 6 ani a fost adus de mama lui la microstația Serviciului de Ambulanță București – Ilfov din Otopeni. Băiețelul era inconștient, în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au acționat imediat. L-au resuscitat vreme de o oră însă, din nefericire, din cauza rănilor grave, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii din Ilfov au deschis o anchetă

Oamenii legii din Ilfov au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească circumstanțele în care a avut loc tragedia.

La data de 14 iunie, în jurul orei 20:24 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un cadru medical de la Microstația de Ambulanță SABIF, din Otopeni, cu privire la faptul că a declarat decesul unui copil, adus de mama sa, aceasta precizând faptul că a căzut o poartă peste el.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni, pentru efectuarea activităților din competență precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov. În cauză, polițiștii de investigații criminale efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, conform sursei citate.

Cookies