Un avion Tarom de pe ruta Bucureşti – Barcelona a fost întors din drum după ce un geam s-a fisurat

de:
26 apr. 2018
2 Afișari
Un avion Tarom de pe ruta Bucureşti - Barcelona a fost întors din drum după ce un geam s-a fisurat

Cursa Tarom RO421 decolase la ora 8.49 de pe Aeroportul Henri Coandă şi la ora 10.40 trebuia să aterizeze la Barcelona. Conform flightradar24.com, la ora 9.50 aeronava, ora locală, s-a întors pe Aeroportul din Otopeni din cauza unui geam fisurat.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, citaţi de news.ro, avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerii au fost transferaţi în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare.

Compania Tarom a precizat că este vorba despre o cursă Bucureşti – Barcelona, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

„Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială”, a anunţat compania Tarom, care îşi cere scuze pentru inconvenient.

Cookies