Un avion nu a mai decolat spre București din cauza unui bărbat care a băut, s-a enervat pe ușă, a forțat-o și stricat-o. Pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport

02 oct. 2023
314 Afișari
Un avion nu a mai decolat spre București din cauza unui bărbat care a băut, s-a enervat pe ușă, a forțat-o și stricat-o. Pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport
Un avion nu a mai decolat spre București din cauza unui bărbat care a băut, s-a enervat pe ușă, a forțat-o și stricat-o. Pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport. Imagine simbol: Unsplash

Un român aflat în stare de ebrietate a stricat ușa unui avion care trebuia să plece din Zaragoza spre București, iar zborul a fost decalat cu o zi.

În avion se aflau 224 de pasageri

Un pasager care consumase alcool înainte să se urce în avion a încercat să deschidă ușa aeronavei cu forța și a avariat-o. Din această cauză, avionul care trebuia să plece de la Zaragoza către București nu a mai putut decola.

Aeronava îi aparținea companiei Wizz Air.

Potrivit Gândul, avionul trebuia să decoleze sâmbătă dimineață, la ora 09:15, și a plecat abia duminică, la ora 13:20. Însă, nu toți pasagerii care aveau bilet au reușit să urce în aeronavă. 50 de persoane au rămas în aeroport, pentru că nu au fost lăsați să se îmbarce.

Motivul deciziei nu a fost explicat, iar angajații companiei aeriene de la terminalul Garrapinillos au declarat că nu sunt autorizați să ofere detalii despre această decizie, conform Libertatea.

Pasagerii care au fost evacuați și-au petrecut noaptea în aeroport, pentru că a durat ceva timp ca ușa să fie reparată.

Călătorii nu au mai putut fi repartizați la alte zboruri care au plecat din orașele din apropiere. Astfel, compania aeriană Wizz Air a trebuit să îi cazeze în hoteluri din Zaragoza.

„Avionul a fost oprit până la sosirea Gărzii Civile. Când au ajuns, ușa era blocată: nu se putea nici deschide, nici închide. Ne-au spus că trebuie să coborâm, să o repare”, a declarat un pasager, citat de Gândul.

Comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza a confirmat incidentul provocat de românul aflat în stare de ebrietate, fapt care a dus la necesitatea evacuării tuturor pasagerilor. Totuși, purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile nu a putut confirma dacă persoana care a provocat incidentul a fost arestată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies