ARHIVA B365

Un taxi a ars în stradă, la Obor. Şoferul şi-a incendiat maşina din cauza unei amenzi FOTO&VIDEO

UPDATE 16.10 Noi informaţii despre maşina care a ars la Obor. Taximetristul este cel care a dat foc la maşină şi a lăsat-o să ardă, nervos că fost amendat de poliţia rutieră.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie şi dus la audieri, fiind pus sub urmărire penală. Şoferul de taxi este acuzat de distrugere calificată, tulburare şi infracţiuni la regimul rutier.

Taximetristul a dat foc la maşină, în jurul prânzului, şi a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulaţia pe o bandă.

După incendiere a părăsit zona şi a fost găsit în locuinţa unei alte persoane de unde a şi fost dus la secţie. Bărbatul le-ar fi povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul l-a făcut de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru Mediafax că şoferul de taxi nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi i-au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare.

UPDATE 13.30  Incendiul a fost stins de pompierii sosiţi la faţa locului. Automobilul a ars întregime. Taxiul a luat foc din cauza instalaţiei GPL.

O maşină Dacia Logan a luat foc în faţa magazinului Obor, în jurul orei 12.30. Potrivit poliţişitilor rutieri, nu s-au înregistrat victime. În maşină se afla doar şoferul, care a scăpat nevătămat.

Pompierii sunt la fața locului și încearcă să stingă incendiul.

La această oră (12.50), circulaţia este blocată pe sensul către Doamna Ghica.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button