ARHIVA B365

Un taxi a ars în stradă, la Obor. Şoferul şi-a incendiat maşina din cauza unei amenzi FOTO&VIDEO

UPDATE 16.10 Noi informaţii despre maşina care a ars la Obor. Taximetristul este cel care a dat foc la maşină şi a lăsat-o să ardă, nervos că fost amendat de poliţia rutieră.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie şi dus la audieri, fiind pus sub urmărire penală. Şoferul de taxi este acuzat de distrugere calificată, tulburare şi infracţiuni la regimul rutier.

Taximetristul a dat foc la maşină, în jurul prânzului, şi a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulaţia pe o bandă.

După incendiere a părăsit zona şi a fost găsit în locuinţa unei alte persoane de unde a şi fost dus la secţie. Bărbatul le-ar fi povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul l-a făcut de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru Mediafax că şoferul de taxi nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi i-au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare.

UPDATE 13.30  Incendiul a fost stins de pompierii sosiţi la faţa locului. Automobilul a ars întregime. Taxiul a luat foc din cauza instalaţiei GPL.

O maşină Dacia Logan a luat foc în faţa magazinului Obor, în jurul orei 12.30. Potrivit poliţişitilor rutieri, nu s-au înregistrat victime. În maşină se afla doar şoferul, care a scăpat nevătămat.

Pompierii sunt la fața locului și încearcă să stingă incendiul.

La această oră (12.50), circulaţia este blocată pe sensul către Doamna Ghica.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button