Un autobuz STB s-a oprit de urgență în stație după ce a început să fumege. Călătorii au fost evacuați

07 iun. 2024
4397 afișări
Un autobuz STB s-a oprit de urgență în stație după ce a început să fumege. Călătorii au fost evacuați
Un autobuz STB s-a oprit de urgență în stație după ce a început să fumege. Călătorii au fost evacuați. Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

Un autobuz STB de pe linia 103 a fost oprit de urgență în stație pe șoseaua Industriilor, în cartierul 23 August din estul Capitalei. În imaginile surprinse de un alt participant în trafic și postate pe grupul „Cetățean Sector 3” se poate vedea cum din autobuz iese un fum alb, și cum toți pasagerii au fost evacuați din autobuzul model Mercedes-Benz Citaro.

Un autobuz Mercedes – Benz Citaro care circulă pe linia STB 103 a fost evacuat vineri după-amiază după ce din acesta a început să iasă fum alb. Întreaga scenă s-a produs pe șoseaua Industriilor din cartierul 23 August, situat în estul Bucureștiului. Toți călătorii au fost evacuați pe trotuar. Mai mult, în spatele autobuzului se poate observa cum s-a produs o coadă de autoturisme, conform imaginilor postate pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” de un cetățean aflat în trafic.

Un autobuz STB a fost oprit de urgență după ce a început să fumege, pe șoseaua Industriilor din Sectorul 3

În imagini se poate vedea clar cum din autobuz iese un fum de culoare albă, însă nu este clar dacă fumul provine de la instalația de climatizare a vehiculului, sau de la zona motorului.

Primele autobuze Mercedes – Benz Citaro au intrat în circulație în București pe 3 iunie 2006, fiind cumpărate treptat până în anul 2009 circa 1.000 de astfel de mijloace de transport în comun.

Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

CITEȘTE ȘI

Cookies