Un autobuz STB fumegă elegant pe traseu, prin Drumul Taberei, pe linia 138

17 apr. 2024
2605 afișări
Un autobuz STB fumegă elegant pe traseu, prin Drumul Taberei, pe linia 138
Un autobuz STB fumegă elegant pe traseu, prin Drumul Taberei, pe linia 138 | Sursa foto: Info Trafic Rutier - București și Ilfov / Accidente / Filmari / Radare - Facebook

Un autobuz STB care fumegă pe traseu, prin Drumul Taberei, a fost surprins în trafic. Este vorba despre un vehicul de pe linia 138.

Autobuz STB fumegă prin Drumul Taberei

Pe grupul de Facebook Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare, circulă o poză care a atras atenția comunității. Mai exact, un autobuz de pe linia 138 fumegă în mijlocul orașului.

Un membru al comunității a publicat poza cu autobuzul STB care scoate fum pe rețeaua socială. Membrii comunității au venit cu reacții la postare și cu comentarii.

Unii oameni au venit cu explicații logice pentru întâmplare, alții au recurs la vorbe tăioase sau au făcut haz de necaz:

  • „Regenerare filtru…”
  • „În weekend mai participă la nunți și evenimente.”
  • „Mocănița.”
  • „Și-au extins activitățile, în fiecare autobuz au și un grătar cu mici și bere!”

Cu toate asta, motivul precis pentru care autobuzul lasă un nor de fum gros în urma sa nu este cunoscut la acest moment.

Autobuzele Otokar verificate după incidentul din decembrie

În decembrie, Conducerea Societății de Transport București (STB) a informat că toate autobuzele Otokar din Capitală vor fi verificate suplimentare, după ce a avut loc un incident. În a doua zi de Crăciun, anul trecut (26 decembrie 2023), un autobuz a luat foc în zona Romancierilor, după o defecțiune la motor. Conform martorilor, autobuzul care circula pe linia de noapte N121, ar fi luat foc în jurul orei 04:20.

Mai multe detalii: ESENȚIAL | Toate autobuzele Otokar din flota STB vor fi verificate, după ce unul s-a făcut scrum pe traseu, în Drumul Taberei. „Asigurăm călătorii că e un incident izolat”

Pe lângă verificarea tuturor autobuzelor, STB a mai decis luarea unei măsuri. Mai precis, a anunțat că șoferii din cadrul societății vor fi instruiți ca în astfel de situații să sesizeze cât mai rapid orice eventuală anomalie/defecțiune care apare în traseu.

În 2018, Primăria Capitalei a achiziționat 400 de autobuze Otokar. Acestea au motoare cu normă de poluare Euro 6, iar valoarea totală a contractului a fost de 100 de milioane de euro.

Cookies